SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Štefanek i Marinković podelili lopte mališanima u Kuli!
Foto: SSS

Radno i humano

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Štefanek i Marinković podelili lopte mališanima u Kuli!

Ostali sportovi -

U Sportskom savezu Srbjie nema kraja akrivnostima za ovu godinu iako su već podeljena specijalna priznanja na svečanosti u Domu Narodne Skupštine Republike Srbije.

Predsednik SSS Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković objšli su Kulu, gde su se najpre sastali sa predstavnicima Opštine kao i opštinskog sportskog saveza.

Razgovarajući o trenutnoj situaciji, došli su do mnogih konstruktivnih rešenja kako bi sport u Kuli nastavio da se razvija. Ovom prilikom vodeći ljudi Sportskog saveza Srbije obišli su više klubova, hala i sportskih objekata, te se upoznali sa pravom slikom o infrastrukturi na teritoriji Kule. Ovu priliku su iskoristili i da pomognu klubove, podeljene su lopte.

Da rad ide uzlaznom putanjom u Košarkaškom klubu Kula uverili su se na licu mesta.

Svoj obilazak nastavili su u Crvenki gde su se družili sa mladim rukometašicama, a u Sivcu su se upoznali sa podmlatkom ženskog košarkaškog kluba. Ovom prilikom predsednik Sportskog saveza Srbije Davor

Štefanek sabrao je utiske:

“Pre svega moram da pohvalim infrastrukturu koja je na raspolaganju sportistima Opštine Kula. Ovaj obilazak iskoristili smo i za kratko druženje sa mladim sportistima i sportistkinjama, oni su budućnost. Drago mi je da vredno treniraju, a nadam se da će im lopte pomoći da bolje rade i postižu odlične rezultate i u budućem periodu”, rekao je Štefanek.

Kurir sport FOTO: SSS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track