Najnovije vesti

RSS NAGRADIO NAJBOLJE U GODINI ZA NAMA: Dejan Milosavljev najbolji rukometaš, Katarina Krpež najbolja rukometašica u 2018. godini! (FOTO)
Foto: RSS

ceremonija

RSS NAGRADIO NAJBOLJE U GODINI ZA NAMA: Dejan Milosavljev najbolji rukometaš, Katarina Krpež najbolja rukometašica u 2018. godini! (FOTO)

Ostali sportovi

Svečanom ceremonijom u prostorijama Rukometnog saveza Srbije dodeljena su priznanja najboljima u 2018. godini.

Za najboljeg rukometaša u 2018. godini, u tradicionalnog anketi "Sportskog Žurnala" i RSS u kojoj su učestvovali kapiteni i treneri superligaških klubova, izabran je golman skopskog Vardara Dejan Milosavljev.

 

- Iskreno nisam očekivao ovakvo priznanje. Da sam mogao da napišem na papiru šta da mi se dogodi na kraju godine, ovo bih napisao. Ovo je veliki dan u mojoj karijeri. Hvala svima koji su glasali.

 

foto: RSS

Za najbolju rukometašicu izabrana je Katarina Krpež Šlezak, kapiten naše reprezentacije i najbolji strelac nedavno završenog Evropskog prvenstva u Francuskoj.

 

- Hvala svima na ovom priznanju. Ono mi daje još veću motivaciju da pružam još bolje igre u budućnosti - rekla je Krpež Šlezak video porukom iz mađarskog Erda, gde ima klupske obaveze.

 

foto: RSS

Za najboljeg trenera izabran je trener novosadske Vojvodine i juniorske reprezentacije Srbije, Boris Rojević.

 

- Ovo je bukvalno kao da sanjam. U martu mesecu sam ušao u seniorski rukomet posle 4-5 godina rada u mlađim kategorijama. Titula sa Vojvodinom u poslednjem kolu, Super Kup trofej, poziv za juniorsku reprezentaciju i na kraju ovo priznanje. Sjajna godina. Pamtiću je čitav život, za mene najuspešnija u dosadašnjoj karijeri. Ovo je najbolja polusezona u istoriji kluba, to mi je jako drago. Napašćemo sve trofeje i davati šansu mladim igračima. Očekujem jedan trofej sa klubom, a sa reprezentacijom, ako budemo zdravi, očekujem dobar rezultat. Dugo čekamo na dobar rezultat u mlađim kategorijama, nadam se da je došlo vreme da sa juniorima to i napravimo.

 

Najbolji sudijski par su Dušan Stojković i Nenad Nikolić, kojima je ovo osmo priznanje.
 

 

Kurir sport

Foto: RSS

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...