Najnovije vesti

NEKA JOJ NEKO UZME MIKROFON, ZAR JE TO NOVINARSTVO? Mlada novinarka postavila pitanje koje nije smela! CEO SVET BRUJI O DRČNOJ ŠVEĐANKI KOJA JE RAZBUCALA UFC (VIDEO)
Foto: Printscreen/YT

NAPRAVILA HAOS

NEKA JOJ NEKO UZME MIKROFON, ZAR JE TO NOVINARSTVO? Mlada novinarka postavila pitanje koje nije smela! CEO SVET BRUJI O DRČNOJ ŠVEĐANKI KOJA JE RAZBUCALA UFC (VIDEO)

Ostali sportovi

Džo Džons i Aleksander Gustafson bore se u noći subote na nedelju u Los Anđelesu, pa je povodom ove borbe organizovana konferencija za medije na kojoj je glavnu ulogu imala jedna mlada novinarka.

Borba je prvo trebala da bude održana u Las Vegasu, ali je UFC organizacija hitno promenila lokaciju jer Atletska komisija Nevade nije dala dozvolu Džonsu koji je opet pao na doping testu.

Ili, kako je to UFC 'spakovao' za javnost, njegov nalaz pokazao je određenu 'abnormalnost', šta god to značilo. Dobro, znamo šta znači.

A to odlično za i mlada švedska novinarka Izabel Kostic koja je ušla u otvorenu raspravu sa borcem.

"Ovo je već treći put da ne pričamo o borcima i borbi, nego o onome što je pronađeno u njihovom telu, nebitno je vidi li se to pod mikroskopom ili ne, zašto si uopšte ikad bio pozitivan na doping?", ispalila je pitanje znatiželja Šveđanka, a onda je usledio haos!

"Sledeće pitanje!", ljutito je rekao Džons.

Onda se okrenula organizatoru borbe Dani Vajtu.

"Zašto posle svega ovoga i dalje gledamo ovog tipa ovde, umesto da je dobio dve godine suspenzije kao Frank Mir ili Tom Lejor?", uporna je bila novinarka, ali opet nije dobila odgovor, a optuženi borac je imao zamerke na njen rad.

"Neka joj neko uzme mikrofon, treba da se postavljaju bolja pitanja, bolje novinarstvo je potrebno. Nikakva si!", rekao joj je Džons, a Vajt je dodao:

"Nije mi jasno što ste uopšte pitali", pokušao je da se izvadi organizator borbe, ikao je svima sve bilo jasno.

Pogledajte u videu kako je sve to izgledalo: 

kurir.rs / kurir sport 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...