Najnovije vesti

KAO BOMBA ODJEKNULE REČI ŠUMAHEROVOG NAJBOLJEG PRIJATELJA! Ono što je rekao otkriva PRAVO stanje legendarnog vozača Formule 1!
Foto: Profimedia

šumi danas slavi jubilarni 50. rođendan

KAO BOMBA ODJEKNULE REČI ŠUMAHEROVOG NAJBOLJEG PRIJATELJA! Ono što je rekao otkriva PRAVO stanje legendarnog vozača Formule 1!

Ostali sportovi

Bivši šef Ferarija i najbolji prijatelj Mihaela Šumahera, Žan Tod, otkrio je da se stanje slavnog vozača značajno poboljšalo!

Šumaher danas slavi jubilarni 50. rođendan i ako se njegova supruga tim povodom oglasila u javnosti i dalje je nepoznato do koje mere je uspeo da se oporavi od posledica stravične nesreće koju je doživeo pre pet godina.

Međutim, reči njegovog prijatelja oduševile su fanove proslavljenog sportiste.

Naime, on je je priznao da je kod Šumahera gledao nedavno trku za Veliku nagradu Brazila, što se sigurno ne bi dogodilo da još uvek nepomično leži u krevetu priključen na aparate.

foto: Profimedia

"Sa njim sam gledao mnogo trka pre i posle nesreće. Gledali smo ih mnogo zajedno i još ćemo ih mnogo gledati", izjavio je Žan Tod.

Povodom jubilarnog rođendana Šumaheru su mnogi slavni vozači poslali poruku podrške.

"On je bio moj učitelj. Zajedničko vreme u Ferariju za mene je bilo fantastično iskustvo", izjavio je Filipe Masa.

"Najlepši trenuci u mojoj karijeri bili su kada sam Šumahera mogao da gledam u retrovizoru", rekao je Mika Hakinen.

Hamilton je priznao da Šumahera i dalje smatra najvećim u istoriji, a Fetel je naglasio da su mu poslednjih godina nedostajali njegovi saveti.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...