Najnovije vesti

SRPSKI RUKOMETAŠI JEDNOGLASNI POSLE PORAZA OD FRANCUSKE: Bili smo bezvoljni, igra nam se skroz raspala! (VIDEO)
Foto: AP

sp

SRPSKI RUKOMETAŠI JEDNOGLASNI POSLE PORAZA OD FRANCUSKE: Bili smo bezvoljni, igra nam se skroz raspala! (VIDEO)

Ostali sportovi

Srpski rukometaši saglasili su se da je odnos u današnjem porazu od Francuske na Svetskom prvenstvu bio nedozvoljavajuć.

"Bili smo adekvatan protivnik 20 minuta, što je veoma malo protiv bilo koje ekipe, a pogotovo protiv, po meni, jedne od najboljih u istoriji. Niko nije očekivao bodove, ali je zabrinjavajuće što nismo pokazali volju i želju. Ovo što smo radili je u najmanju ruku smešno. Odmorićemo i spremiti se za ono što nas čeka, nadamo se najboljem", rekao je Vujić posle utakmice u Berlinu.

Muška rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Francuske sa 32:21 u drugom kolu Grupe A Svetskog prvenstva.

 

Nezadovoljan je bio i Vanja Ilić.

 

"Prvo poluvreme zaista dobro, a u drugom je bio veliki pad, što ne smemo sebi da dozvoljavamo, pogotovo ne na ovako velikom takmičenju. Ušli smo da pariramo koliko možemo, a ne da izgubimo sa što manjom razlikom. Nadam se da je ovo bio samo loš dan. Sada treba da se odmorimo i što bolje spremimo za sledeću utakmicu, koja će biti veoma važna", kazao je Vanja Ilić.

 

 

Golman Svetislav Verkić je rekao da se igra Srbije "raspala" u drugom poluvremenu.

 

"Imali smo dobar rezultat u prvom poluvremenu, ali smo se raspali u drugom poluvremenu. Ne znam zašto. Ne treba ovo da nas demorališe, imamo šansu protiv Brazila i Koreje i te dve pobede nas vode u drugi krug", naveo je Verkić.

Srpski rukometaši će se u sledećem kolu u ponedeljak sastati sa Brazilom, a potom im slede dueli sa Korejom i domaćinom Nemačkom.

 

 

 

Kurir sport

Foto: EPA 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...