NORVEŠKI SELEKTOR ŠOKIRAO NOVINARE: Dok su Danci i Šveđani odlučivali o plasmanu njegove reprezentaccije u polufinale on je radio OVO
Foto: EPA / Henning Bagger

totalno opušzten

NORVEŠKI SELEKTOR ŠOKIRAO NOVINARE: Dok su Danci i Šveđani odlučivali o plasmanu njegove reprezentaccije u polufinale on je radio OVO

Ostali sportovi -

Norveški selektor Kristijan Berge prilično je začudio ponašanjem za vreme meča Danaca i Šveđana, koji je direktno folučivao o tome hoće li rukometaši koje trenira u završnicu Svetskog prvenstva.

Naime, dok su u Herningu snage odmeravali Danci i Šveđani, Berge je mirno ležao u krevetu i gledao dokumentarac. Drugim rečima, nije mu bilo na kraj pameti da se uzrujava oko rukometa.

– Da vam iskreno kažem, nisam baš pratio što su Danci i Šveđani izvodili na parketu. Pogledao sam možda poslesdnja četiri minuta, ali i to bih propustio da me nije zaintrigirala galama iz ostalih soba i hodnika. Znate, nisam čovek koji voli trošiti energiju na stvari na koje ne može uticati – hladno je pričao Berge.

On je zatim pričao o predstojećem polufinalu.

– Ha, ništa. Pokušaćemo u Hamburgu u petak svladati Nemačku – dodao je.

Norveška je uoči duela Danske i Švedske imala osam bodova, isto koliko i Danska, ali bi ispala da je kojim slučajem Švedska bila uspešnija od Danske s nekoliko golova razlike. Naposletku je Danska slavila sa 30:26.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track