SRBIJA I BUGARSKA IGRAĆE U DIMITROVGRADU: Štefanek i Marinković za velike događaje na jugu zemlje!
Foto: SSS

SRBIJA I BUGARSKA IGRAĆE U DIMITROVGRADU: Štefanek i Marinković za velike događaje na jugu zemlje!

Ostali sportovi -

Sa ciljem da unaprede sportske rezultate i uvide probleme, čelnici Sportskog saveza Srbije nalaze se na jugu Srbije gde obilaze teritorijalne sportske saveze.

Jučerašnji boravk u Dimitrovgradu, predsednik Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković iskoristili su i za obilazak Sportskog centra „Park“. Tu su ih dočekali, kako predstavnici lokalne samouprave - predsednik Skupštine opštine Dimitrovgrad Zoran Đurov i njegov zamenik Srđan Savov, tako i predstavnici Sportskog saveza i Sportsko turističkog centra Caribrod Vasil Andrejev, Mikan Andreev, Branislav Vasov, Jelena Petrović.

foto: SSS

Iz Sportskog saveza Srbije poručili su da su veoma zadovoljni koliko se ulaže u sport, sportska hala ispunjava visoke kriterijume, a dogovoreno je i pružanje podrške za završetak izgradnje strelišta u okviru kompleksa.

Dimitrovgrad kao opština na samoj granici Srbije i Bugarske odlično je mesto za organizaciju utakmica između ove dve zemlje, ideja je mnogo, a uz podršku Sportskog saveza Srbije i naravno Ministarstva omladine i sporta, planovi će biti sprovedeni u delo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track