SRPSKA ODBOJKAŠICA PROTERANA IZ RUSIJE! Višestruka šampionka Srbije se našla u izuzento neprijatnoj situaciji, a razlog je krajnje BIZARAN!
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

SRPSKA ODBOJKAŠICA PROTERANA IZ RUSIJE! Višestruka šampionka Srbije se našla u izuzento neprijatnoj situaciji, a razlog je krajnje BIZARAN!

Ostali sportovi -

Bivša reprezentativka Srbije u odbojci, Slađana Erić, proterana je iz Rusije - prenosi "Komsomoljskaja pravda".

Slađana se našla u izuzetno neprijatnoj situaciji iz kranje bizarnog razloga. Naime, njen klub Proton-Saratov, nije obnovio vizu na vreme.

"Ženski odbojkaški klub Proton Saratov izgubio je jednu od najboljih igračica, srednjeg blokera iz Srbije, Slađanu Erić. To se desilo, prema izvorima naših dopisnika iz Saratova, zbog neprofesionalnog ponašanja administracije njenog kluba", prenosi "Komsomoljskaja pravda".

Po saznanjima "KP-Saratov" (dopisničke službe Komsomoljskaje pravde iz Saratova), desilo se nešto nezbaleženo u profesionalnom sportu. Klub nije sredio dokumenta ove sportistkinje na vreme, kako se to inače čini kada je reč o strancima u sportu. I, pri letu u Čeljabinsk, na meč 27. januara, Slađanu su zadržali prilikom provere dokumenata na aerodromu "Šerementjevo". Ekipa je letela preko Moskve, jer direktnih letova iz Saratova nije bilo.

Rezultat svega je da su je zadržali tri dana, posle čega je rešenjem suda deportovana iz Rusije, kao osobu koja je prekršila migracione propise.

35-godišnja odbojkašica potpisala je u decembru ugovor sa Proton Saratovom do kraja sezone.

Slađana je u izuzetno bogatoj karijeri nastupala za Crvenu zvezdu, Albi, Volero, Mursiju, ponovo Zvezdu, Modenu, Galatasaraj, Kolubaru, Partizan Vizuru, Jedinstvo iz Brčkog, Vizuru i Tent pre odlaska u Proton. Od 2002. do 2007. branila je boje naše reprezentacije.

Kurir sport/Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track