Najnovije vesti

OVAKO ŠOKANTNU IZDAJU NIJE MOGLA NI DA SANJA! Bila je uz Mekgregora kad nije imao HLEBA DA JEDE, a sada kad se KUPA U MILIONIMA džukački joj je zabio NOŽ U LEĐA! (FOTO)
Foto: Profimedia/Instagram

žestoka afera

OVAKO ŠOKANTNU IZDAJU NIJE MOGLA NI DA SANJA! Bila je uz Mekgregora kad nije imao HLEBA DA JEDE, a sada kad se KUPA U MILIONIMA džukački joj je zabio NOŽ U LEĐA! (FOTO)

Ostali sportovi

Konor Mekgregor nikada ne bi postao veliki šampion da uz sebe nije imao požrtvovanu suprugu Di Devlin, koja je verovala u njega i pomogla mu da prebrodi najteže trenutke u životu.

 

Od običnog vodoinstalatera stvorila je svetsku zvezdu.

 

Živeli smo u Irskoj, 30 kilometara od Dablina u iznajmljenom stanu, koji smo plaćali od nadoknade za nesaposlenost 188 evra. Nisam imao posao jer sam svo svoje vreme provodio u teretani. Ona se totalno posvetila tome. Vraćajući se kući nakon iscrpljujužih treninga uvek mi je govorila: "Konor u redu je, ti to možeš".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Words can't describe this!

A post shared by Dee Devlin (@deedevlin1) on

Mladi par je godinama živeo u nemaštini, a sve je bilo podređeno Mekgregorovim treninzima. Develin mu je pomagala u svemu, postala je i medeicinska sestra i trener, šta god je bilo potrebno.

 

foto: Profimedia

 

Slavni Irac se godinama stalno isticao ko mu je pomogao da dođe tu gde jeste. Tako je stvorio imidž uzornog supruga i oca. Međutim, afera u kojoj se nedavno našao mogla bi uništi tu sliku.

 

Ako se ispostavi da su tvrdnje izvesne Teri Murej iz Liverpula tačne, imidž slavnog borca će se srozati na najniže grane.

 

foto: Profimedia

 

Naime, ova Britanka nedavno je izjavila da je Konor Mekgregor  otac njene ćerkice. Ona tvrdi da je sa proslavljenim sportistom 2017. godine nakon konjskih trka "Grand National" provela noć u jednoj hotelskoj sobi. Tada je ostala u drugom stanju.

 

foto: Profimedia

 

Ova samohrana majka insistira da Mekgregor uradi DNK test, kako bi se utvrdilo očinstvo. Ona tvrdi da nije želela da izlazi u javnost, ali joj Irac nije ostavio drugi izbor.

 

"Nemam posao, živim s majkom i brinem o bebi. Teško mi je. Nisam htela da do ovoga dođe i htela sam da to rešimo privatno, ali nije išlo. Zato sam morala da se obratim medijima", rekla je ova 26-godišnjakinja.

 

Kao dokaz da je bila bliska sa Mekgregorom, Teri je priložila i neke zajedničke fotografije sa njim. 

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tvrdi da mu je poslala poruku čim je saznala da je u drugom stanju, ali nikada nije dobila odgovor. Istakla je da su Konor i ona imali odnosi samo četiri nedelje nakon što je Irac dobio sina sa Di Devlin. 

 

Mekgregor se još uvek nije oglasio povodom ovog skandala.

 

foto: Profimedia

 

Kurir sport

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...