DAČA IKODINOVIĆ ZNA KAKO JE DEI: Proslavljeni vaterpolista je dobio bitku za život! Evo kakvu poruku šalje povređenoj voditeljki
Foto: Printscreen Instagram, Dragana Udovičić

NEMA PREDAJE!

DAČA IKODINOVIĆ ZNA KAKO JE DEI: Proslavljeni vaterpolista je dobio bitku za život! Evo kakvu poruku šalje povređenoj voditeljki

Ostali sportovi -

Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović saoseća sa Deom Đurđević, povređenoj u današnjoj saobraćajnoj nesreći, jer se i sam našao u sličnoj situaciji.

Ikodinović je pre više od deset godina teško povređen u udesu nedaleko od Kaća na magistrali Zrenjanin - Novi Sad, kada je vozeći motor marke "jamaha" udario u automobil "jugo". Život mu je bio ugrožen, ali se izvukao.

"Ne poznajem je, ali ima moju punu podršku! Ja najbolje znam kako je to, prošao sam kroz slične stvari pre deset godina svojom krivicom, a ona je stradala nedužna. Nije krivica ni bitna u ovom slučaju, najvažnije je da joj spasu ruku. Evo, ova moja nema funkciju, ali tu je, na mestu je", rekao je Dača.

Dea Đurđević jutros je doživela tešku saobraćajku kod bolnice "Dr Dragiša Mišović". Zadobila je teško oštećenje ruke, kada je na nju naleteo autobus. Operacija je uspešno završena i ruka je prišivena.

"Samo joj želim da bude jaka, ona je još devojčica. Baš mi je žao. U ovom trenutku je najvažnije da joj spasu ruku, a posle će sve lako. Mislim da nije lako to sve pregurati psihički, ali uz pomoć i podršku prijatelja i porodice, sve će ona to prevazići, nadam se", dodao je Danilo Ikodinović.

(espreso.co.rs, Foto: Printscreen/Instagram, Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track