IGRAČI ZVEZDE PSIHIČKI UZNEMIRENI NAKON JEZIVOG NAPADA HULIGANA U SPLITU: Imali smo sreće da smo izvukli živu glavu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

DOPUTOVALI U BEOGRAD

IGRAČI ZVEZDE PSIHIČKI UZNEMIRENI NAKON JEZIVOG NAPADA HULIGANA U SPLITU: Imali smo sreće da smo izvukli živu glavu! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Direktor Vaterpolo kluba Crvena zvezda Igor Milojević izjavio je jutros da su igrači Vaterpolo kluba "Crvena zvezda" stigli oko 6.00 sati u Beograd i da su psihički uznemireni zbog jučerašnjeg napada u Splitu.

Kako je rekao za RTS, napadnuti vaterpolisti su imali sreće, jer su izvukli živu glavu i ponovio da u trenutku napada nikoga nisu provocirali i da su obeležja kluba nosili ispod jakni.

Govoreći o golmanu Aleksandro Kralju, koji se spasio skokom u more, Milojević je rekao da je klub uz njega, da je on vrhunski sportista i da će i ubuduće biti prvi golman kluba.

On je najavio konferenciju za novinare u ponedeljak u 12 sati i zahvalio se svima koji su osudili napad.

"Ovakve situacije nas dovode u situaciju da budemo oprezni. Ne sumnjamo u dobronamernost drugih, ali svi treba da se ugledaju na naše državne organe i našu policiju koja obezbeđuje naše događaje. Mogu da se pohvalim da na našim događajima nije bilo incidenata. To pokazuje kakav domaćin treba da se bude", rekao je Milojević.

Milojević je dodao i da je odlučeno da se utakmica sa Mornarom iz Splita odloži i da nisu narušeni sportski aspekti.

foto: Printscreen

Četvorica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su u subotu u Splitu pred utakmicu sa Mornarom u Regionalnoj ligi, trojica su pobegla, a jedan se skokom u more spasio od napadača.

Igrači su napadnuti u centru Splita metalnim šipkama, palicama i noževima.

Kralj, koji je skočio u more kako bi pobegao od napadača, ima vidljive posledice sa frakturom nosa, Dušan Vasić je zadobio udarce u leđa, a Miloš Maksimović u nogu metalnom šipkom.

Kurir sport/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track