SENZACIONALNO! ŠUMAHER NAPUSTIO ŠVAJCARSKU: Sedmostruki šampion Formule 1 sa porodicom u Španiji! (VIDEO)
Foto: AP, Printscreen Google Maps

ŠOK

SENZACIONALNO! ŠUMAHER NAPUSTIO ŠVAJCARSKU: Sedmostruki šampion Formule 1 sa porodicom u Španiji! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Mihael Šumaher, koji je pre pet godina na skijanju doživeo teške povrede glave zbog čega je šest meseci proveo u komi, napustio je vilu u Švajcarskoj, u kojoj je boravio od dolaska iz bolnice.

Život Mihaela Šumahera i dalje se drži u tajnosti, ali je nemački magazin "Bunte" uspeo da sazna gde se nalazi sedmostruki šampion Formule 1, a uz ovu priču objavio je i ekskluzivne fotografije.

Porodica je Mihaela prebacila iz Švajcarske na Majorku krajem prošle godine, pa je slavni vozač u Španiji dočekao Božić, Novu godinu, ali i svoj 50. rođendan, koji je bio 3. januara.

Privatnim helikopterom iz mesta Gland na Ženevskom jezeru, gde Šumaher inače živi, prevezen u vilu Jasmin, čiji je takođe vlasnik, u luci D'Andratks.

U tom delu žive samo ekstremno bogati, a komšije su otkrile da su videle Šumahera.

foto: Profimedia

On je smešten u kući na Majorci, koju je njegova supruga Korina kupila prošle godine za 30 miliona evra. Reč je o zatvorenom kompleksu na ostrvu, koji je ograđen i u kojem se nalazi više luksuznih kuća.

To bi mogao biti nagoveštaj nekih boljih dana za Šumahera, budući da se veruje da je odlazak u Španiju njegov prvi izlazak iz vile na Ženevskom jezeru.

"Bunte" je naveo da je Šumaher i dalje okružen medicinskim osobljem, koje brine o njemu.

Taj magazin prenosi da medicinske sestre koje borave u njegovoj kući nose hirurške maske, a da je Šumaher sedeo na terasi svog novog doma, umotan u braon ćebe.

Mihael Šumaher je 28. decembra 2013. doživeo nesreću na skijanju na francuskim Alpima, posle čega je šest meseci bio u komi. Porodica od tada ne dozvoljava da informacije o Šumiju dospeju u javnost.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track