ŠOKANTNA ISPOVEST KRO KAPA Hrvatski borac najavio penziju: Imao sam moždani udar, svaki sledeći udarac može da me odvede u smrt! (VIDEO)
Foto: Profimedia

pakao

ŠOKANTNA ISPOVEST KRO KAPA Hrvatski borac najavio penziju: Imao sam moždani udar, svaki sledeći udarac može da me odvede u smrt! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Filipović odlazi u penziju, potvrdio je popularni Kro Kap.

- Mogao bih se rasplakati sad, ali to je to. Mir? Kongo? Fjodor? Ništa od toga, nikad se neće dogoditi. Imam probleme s vratom, hvata me nesvestica čim se okrenem. Išao sam na magnet vrata, kolor dopler, sve je bilo u redu. Bolovi su mi smetali, mislio sam da tako mora biti. I onda sam zarotirao vrat deset puta u jednu pa drugu stranu, i pao u nesvest, izjavio je Mirko pa nastavio:

- Cela bolnica to zna, imao sam moždani udar. Taj je izliv mogao otići levo, mogao je desno, pukla mi je žila, dodao je Mirko Filipović.

On je potom istakao:

- Nema to veze s borbom, vrat mi je preopterećen od 30 godina treninga . Bio je jedan nagli pokret i sad doslovce borba za život! Ne smem primiti ni blaži udarac, tri meseca ni lakši trening, samo šetnje. Bilo koji oblik sklekova, vožnje biciklom, podiže pritisak i može izazvati novo krvarenje. A novi moždani moga bi biti smrtonosan. U boljem slučaju. U gorem mogao bih biti oduzet u rukama i nogama, da nisam svestan okoline.Svaki udarac u glavu može biti drugi moždani. Biću disciplinovan, nema više ni laganog sparinga. Prva tri meseca lekovi, bez ikakvih napora, da zaceli ta rana, da nema krvarenja. A bilo kakav kontakt moram trajno izbaciti jer svaki udarac u glavu može biti drugi moždani", kaže Cro Kap.

Kurir sport / Index.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track