Najnovije vesti

PRVO ISPIT, PA ČESTITKE: Dekan fakulteta na kom studira Jovančević, OVOM porukom čestitao skakaču u dalj i pokazao kakav je Strahinja čovek!
Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

tako se to radi

PRVO ISPIT, PA ČESTITKE: Dekan fakulteta na kom studira Jovančević, OVOM porukom čestitao skakaču u dalj i pokazao kakav je Strahinja čovek!

Ostali sportovi

Atletičar Strahinja Jovančević, koji je proteklog vikenda osvojio evropsku bronzu u skoku u dalj, student je Ekonomskog fakulteta, a neposredno nakon velikog uspeha skakača, jedan status na Fejsbuku skrenuo je pažnju.

U pitanju je status dekana Ekonomskog fakulteta prof. dr Branislava Boričića u kom je opisao kako izgleda njegovo poznanstvo sa Strahinjom i kakav je on kao student.

 

„STRAHINJA. Strahinja Jovančević je danas osvojio bronzanu medalju u skoku udalj (8,03) na Evropskom prvenstvu u Glazgovu. Strahinja je student Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Strahinjine i moje pretke unazad generacijama vezuju bliski prijateljski odnosi. Strahinja je kod mene položio ispit iz matematike. Strahinja se meni predstavio, javio, preneo pozdrave u ime tog starog porodičnog prijateljstva nakon što je položio ispit. Dakle, nakon što je položio ispit, a ne pre ispita! Strahinja, tako se to radi! Čestitam!“ – napisao je dekan Ekonomskog fakulteta, Branislav Boričić.

 

Kurir sport

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...