SAVIĆ PRED HRVATSKU: Tradicija nameće želju za uspešnim rezultatom!
Foto: VSS/Marcel ter Bals

EVROPA KUP

SAVIĆ PRED HRVATSKU: Tradicija nameće želju za uspešnim rezultatom!

Ostali sportovi -

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić rekao je da njegova ekipa protiv Hrvatske želi da vidi "gde je sa formom" uz obavezu da se na gostovanju u Sisku predstavi na pravi način.

"Srbija i Hrvatska su poslednjih godina dve najuspešnije reprezentacije. Mi smo olimpijski i evropski šampioni, oni svetski. Prošle godine smo igrali više puta, postoji mogućnost da tako bude i ove. Znamo da je Sisak rezultatski najmanje bitan i da će one prave utakmice biti vezane za Svetsku ligu i Svetsko prvenstvo. Sa druge strane želimo da vidimo gde smo sada sa formom uz obavezu da se publici protiv domaćina predstavimo na pravi način. Forma jeste u fokusu, a naravno tradicija nameće i želju da rezultat bude uspešan", rekao je Savić u najavi utakmice.

Srpski vaterpolisti će sutra od 17.30 gostovati Hrvatskoj u Sisku u Evropa kupu, u utakmici bez rezultatskog značaja.

"Ulazimo u težak meč iz naporne klupske sezone, Filip Filipović je recimo imao tri utakmice u Kupu Italije. Oni su odlična ekipa, sa vrsnim centrima koje nije lako sačuvati. Nemamo pritisak za razliku od njih. Nismo u top formi, ali daćemo sve od sebe", kazao je Sava Randjelović.

Gojko Pijetlović je dodao da očekuje neizvesnu i tešku utakmicu.

"Očekujem neizvesnu i tešku utakmicu bez obzira na to što rezultat nema neku istorijsku vrednost. Slično je bilo i u Nišu pa je meč bio vrlo kvalitetan. Lepo je da se okupimo svi i siguran sam da ćemo dati maksimum i za utisak i za rezultat", rekao je Pijetlović.

Srbija ima bod više od Hrvatske, a za ostanak na prvom mestu je potrebna pobeda.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONSU VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track