LUDILO U ŠUMICAMA! Šibica nije imala gde da padne! Ovakvu dramu srpski sport NE PAMTI! Bata Mirković bio PRESREĆAN zbog gola 10 sekundi pre kraja!  (KURIR TV, FOTO)
Foto: Printscreen

Utakmica decenije

LUDILO U ŠUMICAMA! Šibica nije imala gde da padne! Ovakvu dramu srpski sport NE PAMTI! Bata Mirković bio PRESREĆAN zbog gola 10 sekundi pre kraja! (KURIR TV, FOTO)

Ostali sportovi -

Više od 1.000 ljudi bilo je u dvorani. Nekoliko stotina ostalo je ispred! Prosto - nema mesta! Sedišta puna, stepenice pune.

Spektakl u Šumicama! I to verovali ili ne, na meču Treće futsal lige! Konjarnik i Palež odlučili su u međusobnom meču koji tim osvaja titulu i priliku da kroz baraž izbori plasman u Drugu ligu.

Među gledaocima na tribinima bio je i Zoran Mirković, legendarni fudbalski as, veliki navijač Konjarnika i čovek koji je nenormalno mnogo pomogao ovom klubu na sve načine u protekle dve i po decenije! Batica je imao razloga da bude presrećan epilogom meča!

Pre početka meča intonirana je himna Srbije, a onda se zakotrljala lopta i počela je velika borba! Gosti iz Obrenovca postigli su gol minut i po pre kraja meča i poveli sa 2:1. To je rezultat koji im je garantovao prvo mesto...

Međutim, deset sekundi pre kraja bomba Nikole Ristanovića završila je u mrežu golmana Paleža za 2:2 i erupciju u Šumacama!

Gosti su krenuli na sve ili ništa, pa su u poslednjoj sekundi primili i treći gol za konačnih 3:2.

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track