ŠMRKALI SU KOKAIN I ALKOHOLISALI SE U HOTELSKOJ SOBI, A ONDA JU JE PRETUKAO I SILOVAO! Da li je ovo razlog zbog koga je MEKGREGOR naprasno otišao u penziju?!
Foto: Profimedia

TEŠKE OPTUŽBE

ŠMRKALI SU KOKAIN I ALKOHOLISALI SE U HOTELSKOJ SOBI, A ONDA JU JE PRETUKAO I SILOVAO! Da li je ovo razlog zbog koga je MEKGREGOR naprasno otišao u penziju?!

Ostali sportovi -

Odluka proslavljenog borca Konora Mekgregora da završi karijeru u 30. godini šokirala je čitav svet, a američki mediji tvrde da priča o penziji ima ozbiljnu pozadinu.

Ugledni "Njujork Tajms" objavio je da Mekgregor završio karijeru zbog ozbiljnih problema sa zakonom, suočava se sa optužbama za silovanje.

Naime, nepoznata žena optužila je Irca da ju je 10. decembra 2018. godine pretukao i silovao u hotelskoj sobi u Dablinu.

Žena je u policiji priznala da je nakon druženja završila sa njim u hotelu gde su konzumirali alkohol i kokain. Tvrdi da ju je Konor te noći pretukao i silovao. Pregledom je utvrđeno da je zadobila ozbiljne povrede. Žena je majka malog deteta i u vezi je sa drugim muškarcem, prenosi "Njujork Tajms".

Mekgregor je u januaru bio uhapšen u Dablinu, ali je brzo nakon privođenja pušten. Nikakva optužnica nije pokrenuta protiv njega.

Mnogi ove optužbe dovode u vezu sa Konorovim odlaskom u penziju, međutim, portparolka Karen Kesler je to demantovala.

"Reč je o priči koja kruži već neko vreme i nije nam jasno kako se sada pojavila u medijima. Pretpostavka da Konorovo povalčenje ima ikakve veze sa tim je apsolutno pogrešna", tvrdi portparolka slavnog borca.

Konor već duže vreme boravi sa porodicom u Americi i ne zna se kada je poslednji put bio u Dablinu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track