CECIN SIN ZA 15 SEKUNDI PREBIO PROTIVNIKA: Veljko Ražnatović besneo u ringu jer mu se rival predao već u prvoj rundi! (VIDEO)
Foto: T. Ilić

MNOGO JE JAK

CECIN SIN ZA 15 SEKUNDI PREBIO PROTIVNIKA: Veljko Ražnatović besneo u ringu jer mu se rival predao već u prvoj rundi! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Bokseri Loznice ubedljivo su sa 16:0 pobedili BK Vojvodina iz Novog Sada u 7. kolu Bokserske lige Srbije na domaćem ringu u SC ‘’Lagator’’.

Pre početka večerašnjeg meča domaćin je vodio sa 4:0 pošto su Miloš Obadović, u kategoriji do 69 kilograma, i Vladan Babić, više od 91 kilograma, mečeve dobili bez borbe.

U okršajima BK Loznica i BK Vojvodina večeras su rukavice ukrstili Nikola Boljkovac i Nazif Seidi (do 56 kilograma), Miloš Janković i Mario Franišković (do 60 kg), Sebastijan Šaćiri i Nenad Momirski (do 64 kg), kapiten Loznice Stefan Panić i Nenad Kusturić (do 75 kg), Sandro Poletan i Marko Dragoljević (do 81 kg) i Veljko Ražnatović i Miloš Jovanović (do 91 kg). Većina lozničkih boksera je pobedila prekidima u drugoj rundi, Poletan i Ražnatović u prvoj, i samo je Šaćiri odboksovao ceo meč.

Najveću pažnju privukao je debi mladog Ražnatovića pred domaćom publikom koji im se odužio pobedom, ali ona nije imala priliku da dugo uživa u borbi.

foto: T. Ilić

Ražnatović je žustro ušao u meč odlučan da pokaže šta zna, ali je posle 15-ak sekundi u ring uleteo peškir i on je bio vidno razočaran tako brzom predajom protivnika.

foto: T. Ilić

Posle meča rekao je da će klubu biti na raspolaganju u naredna tri kola i da ima veliku želju da se u pravom svetlu predstavi Lozničanima. Njemu je ovo drugi put da brani boje Loznice, a debitovao je u 2. kolu baš protiv Vojvodine kada su Lozničani kao gosti slavili rezultatom 12:4, a Ražnatović trijumfovao nokautom u drugoj rundi.

foto: T. Ilić

Inače, i ovaj boks meč napunio je ‘’Lagator’’ i oko 2.000 navijača je ponovo bila jak vetar u leđa domaćim bokserima.

foto: T. Ilić

Loznica je ovom pobedom nastavila trku za šampionsku titulu i ostaje joj da slavi u preostalim susretima na gostovanju beogradskom Radničkom u narednom kolu, kao domaćin niškom BK Naissus i u poslednjem meču protiv kragujevačkog Radničkog.

(T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track