ŽETVA MEDALJA: Tekvondo klub Azija prvak Srbije!
Foto: desktop

Dominacija

ŽETVA MEDALJA: Tekvondo klub Azija prvak Srbije!

Ostali sportovi -

Tekvondo klub Azija izdominirao je minulog vikenda na Prvenstvu Srbije gde su osvojili prvo mesto u konkurenciji seniora i treće mesto u konkurenciji kadeta!

Zlatom su se okitili Todor Vasilić, Miloš Mandić, Teodora Radak, Milan Petrović, Aleksandra Perišić, Mihajlo Manić, Miloš Golubović, Luka Stanojlović i Stefan Takov. Bronze su osvojili Petar Nedeljković i Ognjen Radaković.

- Prezadovoljan sam rezultatima naših takmičara, posebno činjenicom da smo pobedili u svih devet finalnih borbi što definitivno govori o njihovom kvalitetu. Pre svega sam ponosan na naše juniore koji su u Evropi u svojoj uzrasnoj selekciji poslednjih par meseci osvojili sve što se moglo osvojiti, a sada su i kod nas u seniorima dokazali svoj kvalitet i pobedili dosta starije i iskusnije takmičare - rekao je glavni trener TK Azija Predrag Kovačić i dodao:

- Veliko hvala svim roditeljima na svoj podršci koju pružaju kako takmičarima, tako i nama trenerima. Hvala Vam na srčanom navijanju i svom odricanju bez kojeg ne bi bilo rezultata.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track