JEZIVA SCENA: Rukometaš Vardara se onesvestio posle preloma ruke (VIDEO)
Foto: Printscreen

nije za one sa slabim stomakom

JEZIVA SCENA: Rukometaš Vardara se onesvestio posle preloma ruke (VIDEO)

Ostali sportovi -

Rukometaši Vardara odbranili su titulu u regionalnoj osvojili su SEHA ligi, pošto su u finalu pobedili ekipu Zagreba rezultatom 26:23, a meč je obeležila teška povreda levog beka Makedonaca Kristijana Disingera, koji je slomio ruku posle duela sa Potočnikom.

Potočnik je udario rivala i oborio ga na zemlju, a ovaj se odmah onesvestio. Fizioterapeuti obe ekipe vraćali su Disingera, a njegov saigrač Stoilov je napao Potočnika zbog grubog faula.

Umalo nije došlo do opšte tuče na terenu, a Timur Dibirov je posle meča izjavio da je povreda toliko teška da, kada su igrači Vardara na poluvremenu u svlačionici videli Disingera ćutali su 10 minuta.

Momenat povrede možete videti na 2.20 snimka.

Utakmica koja je odigrana u beloruskom gradu Brestu obilovala je izjednačenom i grubom igrom i završila je sa tri crvena kartona

.

Najefikasniji u timu makedonskog šampiona bio je Dainis Krištopans sa sedam golova, a po pet su postigli Staš Skube i Timur Dibirov, dok je golman Dejan Milosavljev imao sedam odbrana.

U hrvatskom timu najprecizniji je bio bio Luka Mrakovčić sa četiri pogotka, a golmani Zagreba Kastelec i Ristanović su imali po četiri odbrane.

U osam godina postojanja regionalne lige Vardar je sa pet titula, od koji su poslednje tri osvojen uzastopno, najtrofejniji tim Seha lige, a za skopskim rukometašima sledi madjarski Vesprem sa dve i hrvatski Zagreb sa jednim trofejom.

U borbi za treće mesto na finalnom turniru Seha lige beloruski Meškov Brest je na svom terenu pobedio hrvatski Nekse s 24:19 (12:8).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track