TI SI SILOVATELJ, PLATIĆEŠ MI ZA OVO: Habib BRUTALNO odgovorio Mekgregoru nakon što mu je ovaj ženu nazvao PEŠKIROM! (FOTO)
Foto: Reuters

NASTAVAK RATA

TI SI SILOVATELJ, PLATIĆEŠ MI ZA OVO: Habib BRUTALNO odgovorio Mekgregoru nakon što mu je ovaj ženu nazvao PEŠKIROM! (FOTO)

Ostali sportovi -

Sukob između Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora dobio je svoj nastavak, ali ovaj put dosta žešći, koji najbolje opisuje kakav je odnos između ove dvojice boraca.

Kao što smo već pisali Konor se povukao iz MMA, a juče je na Tviteru objavio uvredljivu fotografiju upućenu Habibu. Na fotografiji se vidi Habib i njegova supruga sa venčanja, a koja je prema islamskoj tradiciji bila pokrivana.

- Prijatelju, žena ti je peškir, napisao je Mekgregor, ali posle osude javnosti Tvit je brzo obrisan.

Nakon što je saznao šta je Irac uradi, Habib je potpuno očekivano bio izuzetno ljut.

Odgovorio mu je na brutalan način i na Twitter postavio jednu fotografiju Konora i njegove devojke Teri Mari, devojke koja je pre nekoliko meseci poručila da nosi njegovo dete.

- Silovatelj, ti si silovatelj. Ti si licemer koji nije odgovoran za svoje postupke. Pravda će te stići. Videćeš - napisao je Habib uz fotografiju.

Podsetimo, njih dvojica su ukrstili rukavice u oktagonu prošle godine kadfa je Habib odbranio titulu prvaka u lakoj kategoriji u UFC-u, nakon što je brutalno prebio Mekgregora.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track