JOŠ JEDAN SPORTSKI SPEKTAKL U LAGATORU: Loznica domaćin finala kupa Srbije u futsalu, Ekonomac i Nova Pazova igraju za trofej!
Foto: T. Ilić

Još jedan sportski spektakl u Lagatoru

JOŠ JEDAN SPORTSKI SPEKTAKL U LAGATORU: Loznica domaćin finala kupa Srbije u futsalu, Ekonomac i Nova Pazova igraju za trofej!

Ostali sportovi -

LOZNICA – Ovogodišnje finale futsal Kupa Srbije biće održano u sredu 24. aprila u lozničkoj hali "Lagator", a za trofej pobednika kupa boriće se kragujevački KMF Ekonomac i KMF Nova Pazova.

Ovo je ove godine već treći veliki sportski događaj čiji će domaćin biti Loznica pošto je početkom februara na istom mestu odigrana utakmica futsal reprezentacija Srbije i Irana, a u martu finalni turnir košarkaškog Kupa "Milan Ciga Vasojević".

Loznica je mogućnost da bude domaćin ovakvim sportskim spektaklima stekla pošto je prošle godine u sportskoj hali "Lagator"; parket, star više od tri decenije, zamenila novim koji ispunjava standarde za odigravanje međunarodnih košarkaških, rukometnih, futsalskih i odbojkaških utakmica.

Ova investicija vredna 11,5 miliona dinara finansirana je iz budžeta grada.

Prethodnih godina u objektu su rekonstruisane svlačionice, nabavljeni profesionalni koševi, koji imaju FIBA sertifikat kao i profesionalni rukometni golovi tako da su stvoreni uslovi za organizovanje i međunarodnih utakmica na najvišem nivou.

T. Ilić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track