SRBIJA ČEKA HRVATSKU U ARENI: Sprema se rukometni spektakl, besplatan ulaz! Morate imati kartu!
Foto: Starsport©

promena mesta

SRBIJA ČEKA HRVATSKU U ARENI: Sprema se rukometni spektakl, besplatan ulaz! Morate imati kartu!

Ostali sportovi -

Rukometni savez Srbije obnarodovao je lepu vest za sportsku javnost: utakmica trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. između reprezentacija Srbije i Hrvatske biti odigrana u "Štark areni".

Termin utakmice ostaje isti - četvrtak, 18 časova.

Prvobitno, meč je trebalo da bude odigran u hali "Aleksandar Nikolić", ali je došlo do promene, uz jednu važnu napomenu da će ulaz biti besplatan.

- Ulaz na utakmicu u "Štark areni" biće besplatan, a svim ljubiteljima rukometa koji su već kupili ulaznice novac će biti vraćen na blagajni "Štark arene" (počevši od srede 10.4 u 12 časova u narednih 30 dana) - saopštio je RSS.

Svi navijači moraju preuzeti besplatne ulaznice na blagajni "Štark arene", Bilet servisa, TC "Ušće" i Doma Omladine uz ličnu kartu (jedna lična karta na četiri ulaznice) kako bi prisustvovali utakmici.

Za gledaoce sa kupljenim VIP ulaznicama obezbeđena su mesta u VIP loži bez povraćaja novca.

- Rukometni savez Srbije poziva sve ljubitelje sporta da podrže nacionalni tim pod svodovima arene koja pamti uspešnu organizaciju tri velika takmičenja 2012. i 2013. godine na kojima su osvojene dve srebrne medalje (EP 2012 muškarci i SP 2013 žene).

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track