POSLE SEDAM GODINA: Rukometaši Srbije se vratili u Arenu! Imali su posetu na poslednjem treningu pred Hrvatsku (FOTO)
Foto: Rss.org.rs

sve je spremno

POSLE SEDAM GODINA: Rukometaši Srbije se vratili u Arenu! Imali su posetu na poslednjem treningu pred Hrvatsku (FOTO)

Ostali sportovi -

Rukometna reprezentacija Srbije odradila je prvi i ujedno poslednji trening u "Štark Areni" pred utakmkicu sa selekcijom Hrvatske u okviru trećeg kola kvalifikacija za EP 2020.

"Orlovi" su se na taj način vratili u halu u kojoj su poslednju utakmicu odigrali januara 2012. godine - finale Evropskog prvenstva sa Danskom (srebro).

- Izuzetno je bitan meč ispred nas. Moramo da idemo na pobedu, i pored toga što je Hrvatska favorit. Moramo da popravimo utisak sa Svetskog prvenstva.

Podrška publike je izuzetno važna za nas. Što nas više navijača bude podržalo, bićemo jači - reči su levog beka Miljana Pušice.

- Pozivam ljude da dođu u što većem broju. Sa njima možemo da uradimo mnogo više. Neka dođu ljudi da nas podrže, jer ćemo mi izginuti na terenu. Neka budu uz nas - rekao je Bogdan Radivojević.

Podrška reprezentaciji Srbije pred duel sa Hrvatskom u "Štark Areni" (četvrtak 18 časova) stiže sa svih strana, a najkonkretniji bio je srpski glumac Milan Vasić.

foto: Rss.org.rs

Poznati komičar posetio je reprezentaciju na popodnevnom treningu, da bi na kraju ispred igrača i stručnog štaba uputio reči podrške uz obećanje da će zajedno sa prijateljima bodriti "Orlove" u važnom meču u kvalifikacijama za EP 2020.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track