LEGENDA SVETSKOG RUKOMETA POSLE MEČA U ARENI Duvnjak: Remi sa Srbijom je najpravedniji rezultat, u Zadru očekujem pobedu!
Foto: Beta

otvoreno

LEGENDA SVETSKOG RUKOMETA POSLE MEČA U ARENI Duvnjak: Remi sa Srbijom je najpravedniji rezultat, u Zadru očekujem pobedu!

Ostali sportovi -

Kapiten hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak posle remija sa Srbijom (25:25) u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020 čestitao je ekipama na fer i korektnoj igri i dodao da je podela bodova najpravedniji rezultat.

"Čestitamo bih i jednoj i drugoj ekipi na fer i korektnoj igri. Danas nije bilo nikakavih problema. Utakmica je bila jako interesantna do kraja i mislim da je podela bodova bila najpravedniji rezultat", rekao je Duvnjak novinarima posle utakmice u "Štark areni".

Hrvatski reprezentativac rekao je da njegov tim dobro otvorio meč, ali i da Srbija bolje ušla u drugo poluvreme.

"Moramo mnogo bolje, posebno u odbrani i nadam se da ćemo u nedelju to već pokazati. Ovo su kvalifikacije, svaka utakmica je neugodna. Uzeli smo bod, idemo dalje", rekao je on i osvrnuo se na sledeći meč dva rivala u nedelju u Zadru.

"Ekipa se raduje, znamo kakva je atmosfera u Zadru. Čuli smo da će biti puna dvorana. Uživaćemo u takvoj atmosferi, ali moramo mnogo bolje da odigramo. Nadam se pobedi", zaključio je Duvnjak.

Kurir sport/Tanjug

Foto: Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track