Bravo, majstore!

ALEKSANDAR ŠAPIĆ 10 GODINA ZAREDOM NA BEOGRADSKOM MARATONU: Proslavljeni vaterpolista trčao dva sata bez prestanka! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Ulice Beograda danas su bile krcate jer se 8.000 vrednih trkača takmičilo na 32. održanom maratonu u srpskoj prestonici.

Brojni sportisti u jutarnjim satima zauzeli su svoju početnu tačku, a među njima se našao i proslavljeni vaterpolista i aktuelni predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, kome je ovo deseta godina za redom da učestvuje na ovoj manifestaciji.

foto: Kurir

U sportskoj opremi, s ispisanom reklamom svoje humanitarne fondacije "Budi human" pojavio se sa svojom trkačkom ekipom i spremno krenuo u Trku zadovoljstva, da bi zatim istrčao 1 sat i 54 minuta bez prestanka.

foto: Kurir

- Pre 10 godina, kada sam završio igračku karijeru, počeo sam da trčim, pre toga nikada. Toplo preporučujem svakome da otkrije čari trčanja. Način na koji trčanje utice na telo, a pre svega um, je zaista fascinantan, a mogu slobodno da kažem da čak stvara i neku vrstu psihofizičke zavisnosti. U zdravom telu, zdrav duh - napisao je bivši vaterpolista na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track