ASOCIJACIJA SPORT ZA SVE: Branko Vujović novi predsednik, Upravni odbor traži ponavljanje skupštine! (FOTO)
Foto: Miki Antić

POSLE OSTAVKE VELIZARA ĐERIĆA

ASOCIJACIJA SPORT ZA SVE: Branko Vujović novi predsednik, Upravni odbor traži ponavljanje skupštine! (FOTO)

Ostali sportovi -

Asocijacija sport za sve Srbije, najmasovnija organizacija za rekreativni sport na Balkanu, izabrala je novog predsednika.

Posle ostavke predsednika Velizara Đerića, na vanrednoj izbornoj skupštini, Branko Vujović odneo je pobedu s 25 glasova, dok je njegov protivkandidat Dragan Zečević dobio 18.

foto: Miki Antić

Ipak, upravni odbor Asocijacije sport za sve Srbije smatra da su postojale nepravilnosti prilikom izbora novog predsednika i traži da se ispita verodostojnost obojice kandidata.

foto: Miki Antić

“Postavljam pitanje da li Vujović i Zečević imaju uslove da budu kandidati na osnovu njihovih već postojećih funkcija koje profesionalno obavljaju. Tražim da se utvrdi njihov legitimitet, na osnovu izjave novoizabranog predsednika da će tek podneti ostavku na postojeće funkcije. Skupština nije imala uvid u ovu situaciju. U slučaju da ne ispunjavaju uslove, Upravni odbor Asocijacije zahteva da se u zakonskim okvirima ponovi izborna skupština sa kandidatima koji ispunjavaju uslove”, istakao je Duško Jovičić, član Upravnog odbora Asocijacije sport za sve Srbije.

foto: Miki Antić

Kurir sport

FOTO: Miki Antić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track