OTVORENA SPORTSKA DVORANA U SEVERNOJ MITROVICI, Rakić: Hvala sportistima, Mitrovica je ponosna na vas!
Foto: Zoran Šaponjić

Svečanost u Severnoj Mitrovici

OTVORENA SPORTSKA DVORANA U SEVERNOJ MITROVICI, Rakić: Hvala sportistima, Mitrovica je ponosna na vas!

Ostali sportovi -

U Severnoj Mitrovici danas je otvorena novoizgrađena sportska dvorana, pa sportisti iz grada na Ibru, posle decenija čekanja, neće više morati da utakmice igraju u susednim gradovima.

-Hvala sportistima što na najbolji način predstavljate naš grad. Ne sećam se da ste otišli na neko takmičenje a da se niste vratili sa medaljom. Ponosni smo na vas. Želim da nastavite sa uspesima, od dana imate svoj dom. Do danas ste igrali u Zubinom Potoku, Leposaviću, Raški i Novom Pazaru, a od danas imate svoju dvoranu. Ovu salu ćemo koristiti i mi rekreativci i svi građani - rekao je na svečanosti otvaranja dvorane Goran Rakić, kandidat Srpske liste za gradonačelnika Severne Mitrovice.

foto: Zoran Šaponjić

-Ovo je veliki dan za sve nas. Goran Rakić i Milan Radojičić, koji danas nije sa nama, jer oni su ljudi koji su nam mnogo pomogli. Posle dugih 20 godina ne znam da li sam srećan ili tužan. Tužan jer su mnoge generacije, među kojima sam i ja, nisu dočekale da utakmice igraju u svom gradu. Srećan sam jer su to naša dočekala. Ovaj grad je simbol herojstva, otpora i borbe i opstanka na KIM. Budućeg gradonačelnika Gorana Rakića molim da nastavi da se sa istim elanom bori za bolji život naših građana. Samo tako našoj deci možemo omogućiti da ostanu ovde, rastu i razvijaju se - rekao je na svečanosti Goran Kovač, direktor Sportskog sveza Severne Mitrovice.

foto: Zoran Šaponjić

Zoran Šaponjić/Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track