UDARIĆE SRBIN NA HRVATA! Veljko Ražnatović puca od samopouzdanja: Smrviću Mrvalja u mom Beogradu!
Foto: Privatna Arhiva

BOKSERSKI SPEKTAKL

UDARIĆE SRBIN NA HRVATA! Veljko Ražnatović puca od samopouzdanja: Smrviću Mrvalja u mom Beogradu!

Ostali sportovi -

Dodatno me motiviše to što je moj naredni rival Hrvat i što se prvi put borim u rodnom gradu, jasan je Veljko Ražnatović pred meč 31. maja u hali "Ranko Žeravica".

Spektakl u najavi! Veljko Ražnatović 31. maja u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu sedmi put u profesionalnoj karijeri izlazi u ring!

foto: Privatna Arhiva

Atmosfera je već sada usijana jer na debi jednog od naših najboljih kruzeraša u njegovom rodnom gradu dolazi Hrvat iz Čapljine - Petar Mrvalj.

Pred spektakl "Poklon Beogradu" Veljko kratko poručuje: "Daću sve od sebe da ga nokautiram!"

foto: Privatna Arhiva

Menadžer mlade nade srpskog boksa Luka Popović, čovek koji radi s nekoliko desetina profesionalnih boksera iz celog sveta, kaže da je Petar dosad najopasniji rival kojeg je Veljko imao, ali straha kod Ražnatovića nema. Naprotiv!

- Daću sve od sebe da ga nokautiram, biće to moj poklon Beograđanima za tu noć. To što je moj naredni rival iz Čapljine i što se ja borim prvi put u svom gradu samo su dodatni motivi da ga nokautiram - u dahu će Ražnatović.

foto: Privatna Arhiva

Za meč s Mrvaljem sprema se pakleno. Ujutru trening u teretani, plus trčanje, a uveče sparing s najboljim srpskim borcima.

- Boks je moj život! Imam tu sreću da radim s najboljim trenerima i da sparingujem s bokserskim veličinama iz Srbije. Verujem da će taktika za Mrvalja biti ona koja će oduševiti beogradsku publiku, da ću se prikazati u najboljem svetlu - dodaje Veljko.

foto: Privatna Arhiva

Prethodni rival Isosa Mondo iz Francuske izdržao je svih šest rundi, ali se Srbin nada da će posao s Hrvatom završiti pre poslednjeg gonga.

- Petar je mnogo opasniji, agresivniji. Već se borio s našim borcima Markom Nikolićem i Miljanom Rovčaninom. U međuvremenu je napredovao, ima dosta pobeda, poslednji meč je takođe rešio u svoju korist. Respektujem ga, ali ponavljam - nadam se da će biti četvrti rival kog ću da nokautiram - zaključuje naš borac.

foto: Privatna Arhiva

Učinak Veljka Ražnatovća u karijeri:

Mečeva 6 Pobeda 6 Pobeda nokautom 3

Učinak Petra Mrvalja u karijeri:

Mečeva 19 Pobeda 9 Pobeda nokautom 4 Poraza 10 Poraza nokautom 9

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track