ŠOK! LEGENDARNI BOKSER SE POTPUNO IZOBLIČIO: Veliki Princ, plesao je po terenu, oduševljavao svojom pojavom i razornim udarcima... A SADA JE NEPREPOZNATLJIV! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ŠTA TI SE DOGODILO, ČOVEČE?!

ŠOK! LEGENDARNI BOKSER SE POTPUNO IZOBLIČIO: Veliki Princ, plesao je po terenu, oduševljavao svojom pojavom i razornim udarcima... A SADA JE NEPREPOZNATLJIV! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Jedan od najspektakularnijih boksera svih vremena, Princ Nasim Hamed, pretvorio se u neprepoznatljivog debeljka!

Sićušni momak koji je devedesetih oduševljavao svet brzinom, snažnim udarcima, ali i neverovatnim scenografijama pre ulaska u ring, pa i u njemu danas izgleda drugačije.

foto: Drustvene Mreže

Posle završetka karijere 163 cm visoki momak iz Jorkšira prepustio se čarima hrane i nadoknadio sve što mu je bilo zabranjeno dok je bio profesionalni sportista.

Povukao se u trenutku kada se od njega očekivalo najviše, i to sa skorom 36 pobeda - jedan poraz!

foto: Profimedia

Čak 31 borbu rešio je nokautom, a u pero kategoriji bio je WBO, WBC i IBF šampion. Bio je i evropski prvak u bantam kategoriji.

Pričalo se da je imao previše obaveza prema porodici i da je doživeo povredu šake, posle koje nije bio isti. Hamed se brzo strovalio sa trona i pozicije jednog od najpopularnijih sportista planete.

2006. godine Hamed je izazvao tešku saobraćajnu nesreću. Svojim ferarijem, vrednim 320.000 evra, zakucao se u punoj brzini u drugo vozilo i tom prilikom jedna žena zaodbila je ozbiljne povrede. Osuđen je na 15 meseci zatvora i četiri godine zabrane vožnje.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track