Najnovije vesti

OD MAJA DO MAJA: Srpski sport spreman za nove izazove
Foto: Sportski savez Srbije

tradicija

OD MAJA DO MAJA: Srpski sport spreman za nove izazove

Ostali sportovi

U zgradi Skupštine Republike Srbije održana je redovna sednica skupštine Sportskog saveza Srbije i priređena je svečanost - dodela Majske nagrade, najvećeg društveno sportskog priznanja u Srbiji

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek osvrnuo se na period od 1. januara i video prezentacijom prikazao učinjeno u 2019. godini.

 

Štefanek je istakao da su novi izazovi pred svima nama, a SSS će se truditi da za još jednu lestvicu podigne čitav sistem sporta u našoj zemlji.

 

Štefanek je specijalnu zahvalnicu dodelio ministru odbrane Aleksandru Vulinu za izuzetan doprinos razvoju sporta u Vojsci Srbije.

 

Laureati za 2019 godinu su: Sportski savez Požarevca (teritorijalni sportski savez), KK Crvena zvezda (sportska organizacija), Milan Aleksić (sportista u olimpijskom sportu), Jasmina Anđelković (sportista u neolimpijskom sportu), Dejana Bačko (sportista sa invaliditetom), Stoian Dobrev (sportski stručnjak), Nemanja Marijan (sportski funkcioner), Nedeljko Iljukić (sportski novinar), Mirko Butulija (posthumno - životno delo) i Miloš Mitić (posthumno - životno delo).

 

Kurir sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...