SPEKTAKULARANO

OVACIJE ZA HEROJE SA KOŠARA! Bivši borci stali u ring, krenula je himna Srbije i emocije su sve savladale! Na ovo niko ne može ostati ravnodušan! (KURIR TV)

Ostali sportovi -

U hali ''Ranko Žeravica'' na Novom Beogradu održava se pravi boks spektakl.

Pre samog početka u ringu su se pojavili borci sa Košara i pripadnici Ministarstva odbrane. Na razglasu je krenula himna Srbije, a na ovu scenu niko nije ustao ravnodušan. Nekoliko prisutnih savladale su emocije, čuli su se jecaji u publici, a po negde su mogle da se vide i suze.

foto: Kurir

Na poziv Mikana Velinovića eks-predsednika Rvačkog saveza starešine ministarstva odbrane i Vojske Srbije i heroji sa Košara na čelu sa komandantom 125 mtbr general majorom Draganom Živanovićem prisustvovali su međunarodnom turniru u profesionalnom boksu "Poklon Beogradu" i tom prilikom je dodeljeno priznanje srpske profesionalne bokserske federacije vojniku Dražić Ivanu. Događaju su prisustvovali kao specijalni gosti kapetan bojnog broda Milan Konjikovac, pukovnik Šljivančanin Duško, vojnici Drazic Ivan, Zupic Dimitrije, Maric Milenko, Zoric Jugoslav, Arsenijevic Milorad, zamenik komandira karaule Kosare Radojevic Sasa. Naravno, posebna zahvalnost je posvećena svim herojima sa Košara i Paštrika koji su upravo pre 20 godina nesebično se stavili u prve redove odbrane naše otadžbine.

foto: Privatna Arhiva

Na tribinama je i folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović koja je sa svojom ćerkom Anastasijom došla da pruži podršku sinu Veljku koji će se večeras boriti protiv Hrvata Mrvalja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track