TUKLA JE MUŽA KOJI JU JE VOLEO I DRŽAO KAO MALO VODE NA DLANU: Žena kojoj se razvod isplatio! Postala je najbogatija manekenka na svetu, a odmore provodi u Dubrovniku sa svetskim džet setom (FOTO)
Foto: Profimedia

UŽIVA POSLE RASTANKA SA KRALJEM FORMULE 1

TUKLA JE MUŽA KOJI JU JE VOLEO I DRŽAO KAO MALO VODE NA DLANU: Žena kojoj se razvod isplatio! Postala je najbogatija manekenka na svetu, a odmore provodi u Dubrovniku sa svetskim džet setom (FOTO)

Ostali sportovi -

Slavica Eklston rođena je u Rijeci 1958. kao Slavica Radić. U mladosti se bavila manekenstvom, a 1982. upoznala je Bernija Eklstona.

Slavicu Eklston je "Celebrtiy Net Worth" stranica proglasila jednom od najbogatijih ljudi na svetu. Slavica je zasjala na visokom šestom mestu, a pre nje su zauzeli mesta Džordž Lukas, Stiven Spilberg, Opra Vinfri, Pol Mekartni i Džejmi Gerc.

foto: Damir Dervisagic

Na listi najbogatijih manekenki svih vremena, Slavica je zauzela prvo mesto s 1,2 milijarde dolara imovine. Na istoj listi se, samo nešto malo niže, nalaze i njene ćerke Tamara i Petra.

Slavica je većinu novca stekla udajom za "kralja" Formule 1, Bernija Eklstona, a godinama je bila zadužena za njegove promotivne događaje. Njihov razvod je drugi najskuplji razvod svih vremena, a Slavica je "profitirala" s milijardu više na računu.

foto: Profimedia

Nakon razvoda od milijardera Bernija 2009, gospođa Eklston često posećuje Dubrovnik ćerki Petre i Tamare, a pre nekoliko godina na odmor je povela i prijateljicu Saru Ferguson, vojvotkinju od Jorka, inače bivša supruga princa Endrjua, brata poznatijeg princa Čarlsa.

sara ferguson i slavica se godinama druže i zajedno letuju u dubrovniku
sara ferguson i slavica se godinama druže i zajedno letuju u dubrovnikufoto: Profimedia

Kako pišu hrvatski mediji, Slavica je u blizini Stona na Pelješcu kupila imanje vredno 2,5 miliona evra, gde su ovih dana završeni radovi na vili za koju meštani kažu da je izgrađena poput onih u Londonu.

Tukla muža

Slavica Eklston rođena je u Rijeci 1958. kao Slavica Radić, a njena porodica potiče iz okoline Laktaša. U mladosti se bavila manekenstvom, a 1982. upoznala je Bernija Eklstona. S njim je u braku bila 23 godine. Bili su neobičan par, uz 28 godina razlike u godinama, a bogati Berni bio je od supruge niži celih 30 centimetara. Njihov brak bio je problematičan, a Berni je čak od supruge često dobijao i batine. Ipak, tvrdio je da ju je voleo, dok njihovi prijatelji tvrde da je držao kao malo vode na dlanu.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track