Najnovije vesti

FESTIVAL NA PALIĆU: Najbolji veslači Srbije pripremaju se za Svetski kup i nacionalno prvenstvo
Foto: Nadica Harminc/Kurir sport

Pripreme za velika takmičenja

FESTIVAL NA PALIĆU: Najbolji veslači Srbije pripremaju se za Svetski kup i nacionalno prvenstvo

Ostali sportovi

Najbolji veslači Srbije pripremaju se na jezeru Palić za Svetski kup koji se održava od 21. do 23. juna u Poznanju u Poljskoj.

1 / 4 Foto: Nadica Harminc/Kurir sport

Na pripremama su najbolji veslači Srbije:

posada dvojca bez (2-): Martin Mačković (Palić), Miloš Vasić (Partizan);

posada četverca bez (4-): Aleksandar Beđik (Partizan, izvorno Palić), Nenad Beđik (Partizan, izvorno Palić), Igor Đerić (Smederevo) i Viktor Pivač (Grafičar);

skif (1x): Aleksandar Filipović (Partizan);

skif (1x): Andrija Šljukić (Partizan).

Sa njima na Paliću rade i tri trenera, Nebojša Ilić, trener i koordinator seniorskih selekcija, Aleksandar Ivković i Lazo Pivač.

Veslačka reprezentacija Srbije boraviće na Paliću do ponedeljka 17. juna, u sklopu priprema po planu i programu Veslačkog saveza Srbije, a domaćin im je Veslački klub "Palić".

Nakon palićkih priprema, reprezentacija odlazi u Poljsku na Svetski kup, posle čega se ponovo vraća na Palić, gde će se od 28. do 30. juna održati Prvenstvo Srbije u veslanju za seniore, juniore i kadete.

Osim članova reprezentacije, na Paliću se ovih dana posebno priprema i posada u koju se ulaže nada za odličnim rezultatom kako na državnom tako i na međunarodnim takmičenjima.

U pitanju je posada juniorki Palića i Galeba iz Zemuna, koje sledeće sedmice prelaze u Zemun gde će pripreme nastaviti pod nadzorom trenera Veslačkog kluba Galeb. Svoj prvi nastup ova posada imaće na Prvenstvu Srbije na Paliću.

Nadica Harminc

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...