ZAŠTO SE NISTE IZVINJAVALI KADA SMO IGRALI U FINALU SP: Srđan je pecnuo hrvatskog novinara posle pobede Srbije nad Hrvatskom! Pogledajte kako je izgledalo to nadmudrivanje (VIDEO)
Foto: Printscreen

HIT

ZAŠTO SE NISTE IZVINJAVALI KADA SMO IGRALI U FINALU SP: Srđan je pecnuo hrvatskog novinara posle pobede Srbije nad Hrvatskom! Pogledajte kako je izgledalo to nadmudrivanje (VIDEO)

Ostali sportovi -

Hrvatski novinar Pero Zlatar bio je gost jutarnje programa kod Jovane i Srđana i tom prilikom dotakli su se teme vaterpola i pobede Srbije nad Hrvatskom.

On je u jutarnjem programu gostovao zbog izbora koji se održavaju u Hrvatskoj krajem ove godine, ali voditelj Srđan Predojević nije mogao a da na poečtku razgovora ne 'pecne' sagovornika posle sinoćne pobede Srbije nad Hrvatskom u Svetskoj ligi.

"Pero, želimo na početku ovog razgovora da vam se izvinimo na onoj pobedi od sinoć", započeo je Predojević, na šta se odmah nadovezao Zlatar.

"Čemu? Pa to je pobeda, neko mora pobediti. Zašto se niste izvinjavali kad smo igrali u finalu Svetskog prvenstva?", pokušao je da uzvrati Zlatar.

"Nije to tema sada. Tema je ovo od sinoć", uzvratio je srpski voditelj, a onda počeo redom da iščitava novinske naslove o pobedi Srbije.

"Čestitamo, čestitamo", pokušao je da ga prekine Zlatar.

"Čekajte da pročitam sve naslove", dobacio je Srđan u šaljivom tonu.

"Ajte onda. Pijete mi krv na slamku. U Osijeku je najezda komaraca, piju krv, a ovde mi vi pijete krv", u jednom trenutku je gost izgovorio, naravno u šali, a u studiju su svi uz osmeh reagovali na opasku.

Kasnije je Zlatar pohvalio beogradsku publiku koja nije izviždala tokom intoniranja hrvatske himne, već je ispratila aplauzom.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track