Reakcija

NEMAM ŽELJA PRED FINALE: Evo šta je Dejan Savić rekao posle Australije (KURIR TV)

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetske lige i posle pobede nad Australijom 16:11 u nedelju od 16.45 igraće meč za trofej i plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Selektor Dejan savić je odmah posle meča kazao:

- Početkom sam zadovoljan. kasnije smo ušlu u nepotrebnu nervozu, pad koncentracije i katastrofalna odbrana. Imamo vremena da analiziramo, ispravimo greške i spremimo utakmicu. Odbrana mora bolje, jer ona odlučuje, rekao je Savić.

Selektor je potom upitam o željama kada je u pitanju finale.

- Nema želje. Finale je finale. Jenostavno spremali smo se za svakog protivnika.

Andrija Prlainović ocenio je da će finale biti igrano protiv znatno kvalitetnijeg protivnika.

"Drugačiji protivnik naš čeka u finalu. Trebaće mnogo više koncentracije, pre svega u odbrani kako bismo došli do cilja. Treba da držimo nivo igre kao i danas u prvom poluvremenu, gde rivalu nismo dozvolili mnog šuteva. Moramo da budemo na nivou iz današnjeg pvog poluvremena najmanje tri četvrtine", rekao je Kapiten vaterpolista kojima je Uniqa zvanično osiguranje.

Njegov saigrač Stefan Mitrović, kazao je da je posebno zadovoljan današnjom igrom u prvom poluvremenu, ali da u finalu tim mora da bude na najvišem nivou.

"Kontrolisali smo ritam, igrali smo dobro. Mislim da je ovo bila dobra utakmica. Bilo je grešaka u drugom delu, ali nametnuli smo se na početku. Najbitnije je da smo u finalu. Zadovoljan sam. Sutra moramo da damo sve od sebe", rekao je Mitrović.

Srbija će u finalu igrati sa Hrvatskom, koja je sa 10:8 savladala Španiju

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track