SLAVNI PLIVAČ RASKINUO SA DEČKOM: Hteli da OSNUJU PORODICU i usvoje bebu, a onda je usledio ŠOK! (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

NESTALA HEMIJA

SLAVNI PLIVAČ RASKINUO SA DEČKOM: Hteli da OSNUJU PORODICU i usvoje bebu, a onda je usledio ŠOK! (FOTO)

Ostali sportovi -

Legendarni australijski plivač Ijan Torp priznao je tokom jednog intervjua da je homoseksualac, a australijski mediji sada prenose informaciju da je slavni sportista raskinuo sa svojim dečkom.

O Torpovom seksualnom opredeljenju se pričalo tokom cele njegove karijere. On je u svojoj autobiografiji naveo da "nije homoseksualac i da su sva njegova seksualna iskustva bila strejt".

"Privlače me žene, volim decu i želim porodicu jednoga dana... Znam kako izgleda kada vam tokom odrastanja govore šta ste, a onda shvatite da to nije stvarnost. Optužen sam da sam gej i pre nego što sam znao ko sam", naveo je Torp u autobiografiji.

Torp, koji je jedan od najpoznatijih sportista Australije, pokušavao je da se navikne na novi život posle plivačke karijere i da se izbori sa neuspehom u kvalifikacijama za Olimpijske igre 2012. godine, a onda se prenela šokantna informacija da je plivač u vezi sa Rajanom Čeningom.

FLASHBACK // VENICE ?

A post shared by RYAN CHANNING (@ryanchanning) on

Sada australijski mediji bruje o tome da je par koji je imao u planu da usvoji dete - raskinuo! Povod za ovakve tvrdnje je bila činjenica da je Rajan 'otpratio' Torpa sa Instagrama.

Just before having a run on the shady lady! #queenstown

A post shared by Ian Thorpe (@ian.thorpe) on

"Ijan i ja bi voleli da postanemo roditelji. Ali nažalost zakoni u Australiji su komplikovani što se tiče usvajanja deteta od surogat majke za homoseksualne parove dok je u Kaliforniji to legalno. Voleo bih kada bi se neke stvari promenile i u Australiji, a ne da homoseksualni parovi moraju da putuju van svoje zemlje kako bi mogli da osnuju porodicu", govorio je nedavno Torpov dečko.

#pride? #oopsdidntsmile #auroraball2017

A post shared by Ian Thorpe (@ian.thorpe) on

JT & RC take Mykonos round #4 #everyjuly

A post shared by RYAN CHANNING (@ryanchanning) on

Jedan od najboljih plivača svih vremena

Torp je na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. i Atini 2004. osvojio čak devet medalja u trkama slobodnim stilom, od toga pet zlatnih, tri srebrne i jednu bronzanu.

On je osvojio 11 zlatnih medalja na svetskim prvenstvima, što je treći najbolji rezultat u istoriji plivanja. Ispred njega su samo Amerikanci Majkl Felps sa 26 i Rajan Lohte sa 15 zlatnih medalja.

Lečio se od depresije

Torp se lečio od depresije, a 2014. godine je primljen na rehabilitaciju, pošto je zajedno uzimao antidepresive i lekove protiv bolova kako bi umanjio bolove od povrede ramena.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track