Najnovije vesti

VUJASINOVIĆ SE VRATIO U SRPSKI VATERPOLO: Da Novi Beograd dignemo u visine
Foto: VK Novi Beograd

SMEO PROJEKAT

VUJASINOVIĆ SE VRATIO U SRPSKI VATERPOLO: Da Novi Beograd dignemo u visine

Ostali sportovi

Novi trener VK Novi Beograd Vladimir Vujasinović, jedan od najboljih vaterpolista u istoriji ovog sporta, izjavio je danas da će učiniti sve da ekipa zajedničkim radom dostigne još veće visine.

"Izuzetan rad sa mlađim kategorijama, izuzetna posvećenost trenera tim klincima, smernica koju je klub napravio i mnogo pre nego što sam ja došao na bazen, a to je da, pre svega, svojim radom i svojim trudom internim da dođemo i do nekih većih visina", rekao je Vujasinović na konferenciji za medije.

 

VK Novi Beograd 11. april ove godine postao je prvoligaš, napravljen je veliki iskorak u planovima i organizaciji kluba. Klub podržava ideju Vaterpolo saveza Srbije da se ojača Srpska liga, jer je interes srpskog vaterpola da velika trenerska i igračka imena vraćamo u naš sport.

 

foto: VK Novi Beograd

 

VK Novi Beograd angažovao je i pojačanja za narednu sezonu, a to su dokazani igrači kao što su Marko Manojlović, Alen Osmanović, Dimitrije Rističević, Petar Tomić, Đorđe Filipović, Mateja Asanović, Nikola Nikolov.

 

foto: VK Novi Beograd

 

Vujasinović je dodao da nije zagovornik Jadranske lige.

 

"Trenutno u ovom stanju nisam više neki veliki ljubitelj Jadranske lige. Jesam ako mogu da igram Jadransku ligu kao što je igraju Jadran iz Herceg Novog ili Jug iz Dubrovnika. To jest, da putujem avionom, da stignem dan ranije, da odigram utakmicu, da se vratim dan kasnije i da ne uništavam igrače. Onda, da. A, da idemo tamo autobusom pravo na utakmicu, izmučimo igrače, izgubimo 15 razlike i vratimo se nazad, kako sada uglavnom prolaze naši klubovi... E, za to nisam!", jasan je Vujasinović.

 

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: VK Novi Beograd)

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...