ZARADIO JE 100 MILONA DOLARA, A SADA PAS NEMA ZA ŠTA DA GA UJEDE! Problematičnu zvezdu proganjaju zbog VIŠEMILIONSKIH DUGOVA!
Foto: Profimedia

PA KAKO, ČOVEČE

ZARADIO JE 100 MILONA DOLARA, A SADA PAS NEMA ZA ŠTA DA GA UJEDE! Problematičnu zvezdu proganjaju zbog VIŠEMILIONSKIH DUGOVA!

Ostali sportovi -

Veliki NFL as, Adrian Peterson, uspeo je da izgubi sve što je za 12 godina izuzetno uspešne karijere stekao. I ne samo to, sada ga jure zbog milionskih dugova!

Ova problematična 34-godišnja zvezda američkog fudbala u karijeri je zaradila čak 100 miliona dolara. Bilo je za očekivati da će kada ode u penziju uživati u luksuzu, međutim, on je sve izgubio i upao u ozbiljne finansijske probleme.

foto: Profimedia

Peterson ne može da vrati 5,2 miliona dolara koje je pozajmio, pa ga je kompanija koja mu je izašla u susret tužila na sudu. Suočava se sa još tri tužbe u iznosu od 6,6 miliona dolara, a kreditorima duguje još tri miliona.

"Zbog sudskih procesa koji su u toku, ne mogu da zalazim u detalje, ali ću reći da je Adrian verovao pogrešnim ljudima i oni su ga iskoristili", rekao je njegov advokat.

Ovo nije prvi put da fudbaler ima problema sa zakonom. Bio je u centru skandala kada je procurilo u javnost da je svojg četvorogodišnjeg sina istukao drvenim prutom i naneo mu rane po nogama, leđima...

foto: Profimedia

Tada se nagodio sa sudom, pa je izbegao zatvorsku kaznu. Kasnije je priznao da i dalje "vaspita" sina koristeći kaiš.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track