HAMILTON PREPORUČUJE SVIMA: JEDITE ONO ŠTO KAŽE NOLE Vozač Formule 1 pošao stopama srpskog asa!
Foto: EPA, screenshot

VELIKANI

HAMILTON PREPORUČUJE SVIMA: JEDITE ONO ŠTO KAŽE NOLE Vozač Formule 1 pošao stopama srpskog asa!

Ostali sportovi -

Svetski prvak učestvuje u snimanju filma o revoluciji u ishrani profesionalnih sportista sa poznatim glumcima Džekijem Čenom, Arnoldom Švarcenegerom i našim teniserom

Luis Hamilton ugledao se Novaka Đokovića i pozvao ljude širom sveta da učine isto! Svetski šampion u Formuli 1 postao je koproducent filma o zdravoj ishrani i tom prilikom pričao je o srpskom teniseru.

foto: screenshot

- Pogledajte samo Novaka Đokovića i njegov put u ishrani. To je nešto što je malo ljudi spremno da pogleda i analizira, a trebalo bi da to učine - poručio je britanski automobilista.

Dokumentarni film koji nosi naziv „Igra promena“ govori o revoluciji ishrane u profesionalnom sportu. Hamilton je pre nekoliko godina izbacio meso i namirnice životinjskog porekla.

foto: AP

- Kad sam čuo da me traži Džejms Kameron da pričamo o projektu, odazvao sam se iste sekunde. Obožavam njegove filmove! Pritom, tu je i Arnold Švarceneger, koga sam upoznao na trci u Australiji, on je veliki poklonik svega i veliki deo projekta - otkrio je Hamilton i dodao da će film biti u bioskopima od septembra.

Pored režisera Džejmsa Kamerona i glumca Arnolda Švarcenegera, u filmu će se pojaviti i Džeki Čen, ali i najbolji teniser na svetu Novak Đoković.

Kurir.rs/M. B. Foto: EPA/Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track