POZNATI SRPSKI PLIVAČ STAO NA LUDI KAMEN: Ivan Lenđer oženio ATRAKTIVNU Brazilku! Svi se okreću za prelepom Karenom! (FOTO)
Foto: promo

PRESLATKO

POZNATI SRPSKI PLIVAČ STAO NA LUDI KAMEN: Ivan Lenđer oženio ATRAKTIVNU Brazilku! Svi se okreću za prelepom Karenom! (FOTO)

Ostali sportovi -

Proslavljeni srpski plivač Ivan Lenđer oženio se pre samo nekoliko dana sa devojkom iz Brazila.

Njih dvoje su stali pred matičara u Gradskoj kući u Zrenjaninu, a crkveno venčanje planirano je za sledeću nedelju.

Kako saznajemo, Karena je iz Sao Paola i radi kao stjuardesa u jednoj svetski poznatoj avio-kompaniji. Ivana je upoznala u Dubaiju, samo mesec dana nakon što je on otišao tamo da radi.

– Njoj se jako sviđaju ovi krajevi, Balkan pre svega. Iskreno, ovde je sada i lepše vreme nego tamo. Zato smo se odlučili da venčanje organizujemo u Zrenjaninu. Bilo je i nekih drugih opcija ali, eto, ipak smo se odlučili da to bude u ovom gradu – kaže Lenđer za Zrenjaniski.com

foto: Printscreen

Građansko venčanje je proteklo u krugu porodice i kumova, uz potonji ručak.

Veće slavlje i crkveno venčanje će biti sledeće nedelje. Stoga novopečene mladence očekuje još dosta toga.

– Kumovi na građanskom venčanju su bili naši prijatelji odavde, a njena kuma kao i njeni roditelji dolaze iz Dubaija i Brazila sledeće nedelje, kako bi prisustvovali venčanju u crkvi – otkriva naš reprezentativac za Zrenjaninske.com.

Ivan i Karena planiraju da putuju zajedno što više mogu i da uživaju koliko god je to moguće, odnosno da iskoriste sve pogodnosti Dubaija.

– Naravno, imamo i na umu proširenje porodice, ali ne žurimo nigde – dodaje Ivan.

Njegovi planovi vezani za posao ostali su isti kao i pre.

– I dalje radim kao trener i, naravno, trudim se da napredujem na tom polju isto kao što sam i nekada u bazenu. Karena bi volela da se vratim u bazen i da nastavim sa plivanjem, ali mislim da tu želju neću moći da joj ispunim – zaključuje Ivan Lenđer, popularni Đele.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track