Najnovije vesti

ŠUMAHER JE POSTIGAO VELIKI NAPREDAK, PA POGLEDAJTE ŠTA SMO RADILI ZAJEDNO: Bliski prijatelj otkrio šokantne detalje o legendarnom Nemcu!
Foto: Profimedia

Žan Tod o svom velikom prijatelju

ŠUMAHER JE POSTIGAO VELIKI NAPREDAK, PA POGLEDAJTE ŠTA SMO RADILI ZAJEDNO: Bliski prijatelj otkrio šokantne detalje o legendarnom Nemcu!

Ostali sportovi

Bivši šef Ferarija i predsednik FIA Žan Tod za Radio Monte Karlo je otkrio šokantne detalje o velikom prijatelju Mihaelu Šumaheru.

Tod je u izjavi otkrio da su njih dvojica gledali trku Formule 1 na televiziji i da je sedmostruki svetski šampion Formule 1 ostvario veliki napredak u procesu ozdravljenja.

 

Podsetimo, Šumaher je 29. decembra 2013. godine na skijanju u francuskim Alpima doživeo teške povrede glave.

 

- Uvek sam oprezan u takvim izjavama. Ali, gledao sam trku zajedno s Mihaelom u njegovom domu u Švajcarskoj. Mihael je postigao veliki napredak. O njemu se brinu jako dobro. Živi s porodicom, i dalje se bori, kao i njegovi najbliži. Mislim da mu moji posete pomažu zbog pozitivnih misli. Naravno da naše prijateljstvo neće više biti isto kao nekada. Ne možemo više da komuniciramo kao pre. Ali on nastavlja da se bori, kao i njegova porodica - dodao je Tod.

 

O zdravstvenom stanju Mihaela Šumahera informacija gotovo i da nema.

 

Poslednja koja se u decembru 2018. pojavila u medijima bila je da Mihael s porodicom živi u švajcarskom Glandu, da ga ne hrane na cevčicu i kako nije prikovan za krevet.

 

Kurir sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...