NEVIĐENA BRUKA I SRAMOTA U ZRENJANINU: Supermenu sa Daunovim sindronom koji je postao olimpijski šampion UKRALI BICIKL! (VIDEO)
Foto: Grad Zrenjanin

Krađa usred dana

NEVIĐENA BRUKA I SRAMOTA U ZRENJANINU: Supermenu sa Daunovim sindronom koji je postao olimpijski šampion UKRALI BICIKL! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Filip Bartole, trostruki osvajač olimpijskih medalja na Specijalnoj olimpijadi u Abu Dabiju, ostao je bez bicikla koji je dobio na poklon od grada Zrenjanina!

Bartoleu je bicikl prekjuče ukrao nepoznati lopov!

– Filip je ostavio bicikl ispred sportske dvorane, u prepodnevnim satima. Sigurnosne kamere su zabeležile trenutak krađe i slučaj je prijavljen policiji. Filip je plakao kada je saznao da mu je ukraden bicikl, kojem se veoma obradovao kada ga je dobio. Žao mu je, ali šta da radimo. Nadamo se da će policija rešiti slučaj. Za sada, Filip vozi stari bicikl – izjavila je za portal zrenjaninski.com Filipova majka Radinka Bartole.

Filip je, kao i ostali učesnici Olimpijskih igara Specijalne olimpijade, dobio u martu na poklon od grada bicikl. Filip se sa ovog takmičenja vratio sa tri osvojene medalje – jednom zlatnom i dve srebrne.

Osvojio je zlatnu medalju u trci na 100 metara, a srebro u trci na 200 metara i kao član štafete 4×100 metara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track