SRPKINJE SPREMNE ZA MEČ SA POLJSKOM: Biće teško zbog publike, a ulog je veliki – Olimpijske igre
Foto: Starsport©

Reakcija

SRPKINJE SPREMNE ZA MEČ SA POLJSKOM: Biće teško zbog publike, a ulog je veliki – Olimpijske igre

Ostali sportovi -

Odbojkašice Srbije su zabeležile i drugu pobedu od 3:0, trijumfom protiv Portorika, na interkontinentalnom kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju naredne godine.

Iskusna Jelena Blagojević je meč protiv Portorikanki nazvala preslikanim mečom protiv Tajlanđanki.

"Možemo reći da je to bilo preslikano kao juče. Igrale smo našu igru i trudile se da završimo posao u tri seta. Htele smo da ostanemo što manje na terenu, da ne gubimo energiju koja nam je potrebna za sutra. Prvi set je bio lak, u drugom je bilo problema i nekih grešaka... Za nas je ovo dobra utakmica i sada moramo da se skoncentrišemo za sutra", rekla je Blagojevićeva posle meča.

Tridesetogodišnja odbojkašica Srbije je učestvovala na Olimpijskim igrama 2012. godine u Londonu, kada nije uspela da se domogne medalje.

Srbiju sada očekuje duel sa domaćinom turnira Poljskom. Bolji iz duela Srbije i Poljske, u kojem su naše reprezentativke veliki favoriti, plasiraće se direktno na OI, dok će gubitnik tražiti mesto putem evropskih kvalifikacija.

"Moramo da vidimo kako će odigrati drugi meč protiv Tajlanda, a mi ćemo igrati i protiv njih i protiv publike. Moramo da se skoncentrišemo na nas i da igramo naš stil odbojke. To nama dolazi iz srca. Biće težak meč zbog publike i znam kako je igrati u Poljskoj pred punim tribinama. Sada idemo da se odmorimo i pripremimo za taj meč. Nadam se da ćemo uživati u tom meču, veliki je ulog, odlazak na Olimpijske igre", zaključila je Blagojevićeva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track