BRUKA U UFC! SUDIJA POKUŠAO DA DISKVALIFIKUJE SRBINA! Drako Stošić poražen posle SUMNJIVE odluke (VIDEO)
Foto: AP

POSLE SVEGA PRIZNAO PORAZ

BRUKA U UFC! SUDIJA POKUŠAO DA DISKVALIFIKUJE SRBINA! Drako Stošić poražen posle SUMNJIVE odluke (VIDEO)

Ostali sportovi -

Srpski MMA borac Darko Stošić poražen je u meču sa Nzečukveom u kome je odluka sudija bila diskutabilna, a bez obzira na sve Srbin je preuzeo krivicu za poraz.

Srpski UFC borac Darko Stošić nije mogao da nađe pravi odgovor na pitanje zbog čega je izgubio borbu od Nigerijca Kenedija Nzečukvua i opisao je to kao "lošu sreću".

Stošić je bio agresivniji i više je napadao svog rivala, ali su ga koštala tri neoprezna udarca u međunožje Nzečukvua. Zbog toga je srpski borac dobio kaznu od dva poena i na kraju na poene i izgubio.

foto: AP

Srpski poluteškaš je izgubio dva poena u drugoj i trećoj rundi zbog nedozvoljenih udaraca, pa su posle tri runde sudije meč bodovale 29:26, 28:27 i 28:27.

Sudijama nije bio preterano zadovoljan, ali ih nije ni okrivio za poraz, dok je protivnika pohvalio zbog toga što je tokom duela ispao pravi sportsmen.

foto: AP

- Ljudi sta da vam kazem, jednostavno se ne da. Po statistici koju imate na sledećoj slici sam dobio borbu ali sam takođe dobio i -2 boda zbog udarca 3 puta u genitalije. Bacao sam dosta lou kikova i tri udarca su zavrsila gde ne treba. Naravno da nisam to namerno radio, jednostavno se dešava kada radite sa nekim ko je kontra gard. Ovaj put sam bio spreman u svakom smislu što se i videlo nisam imao problem nijednu rundu. Dobro kretanje, dobra taktika. Ali jednostavno loša sreća - napisao je Stošić posle meča na društvenim mrežama.

foto: AP

Darko ima ugovor sa UFC-om na još jednu borbu i ostaje da se vidi kakva će biti njegova dalja sudbina u ovoj organizaciji.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track