Najnovije vesti

MOMCI, BUDITE KAO DEVOJKE! Boba Kovač na prvom zadatku: Odbojkaši duelom s Nemačkom počinju učešće na Evropskom prvenstvu!
Foto: Beta

Ispit

MOMCI, BUDITE KAO DEVOJKE! Boba Kovač na prvom zadatku: Odbojkaši duelom s Nemačkom počinju učešće na Evropskom prvenstvu!

Ostali sportovi

Odbojkaši Srbije duelom s Nemačkom (15.00) počinju učešće na Evropskom prvenstvu

Još se nije slegla euforija zbog trijumfa odbojkašica (i ne treba), a ni razočarenje zbog rezultata košarkaša, a već imamo novi tim za navijanje. Nadamo se - ne i za nerviranje.

 

foto: Beta


Muška odbojkaška reprezentacija Srbije današnjim duelom (15.00) s Nemačkom počinju učešće na Evropskom prvenstvu, a domaćin grupe B, u kojoj je naš nacionalni tim, jeste Belgija. Preostale tri grupe igraće u Francuskoj, Sloveniji i Holandiji.

 

foto: Printscreen


Plasman u narednu rundu izboriće po četiri najbolja tima iz svake grupe, a u osmini finala snage će odmeriti rivali iz grupa S i C, odnosno B i D.

 

foto: Beta

Novi selektor Boba Kovač

MEČ PO MEČ - NA POBEDU!


Naslednik Nikole Grbića, novi selektor Slobodan Kovač, oprezan je pred start Evropskog prvenstva.

- Naravno da želimo najviši mogući plasman, ali moramo biti realni. Mnogo je kvalitetnih selekcija na Evropskom prvenstvu. I svakako svi imaju istu želju - da se domognu medalje. Smatram da smo se dobro pripremili, pa ćemo ići meč po meč. Verujem u ove momke - istakao je Boba Kovač.

 

 

 

Kurir / G. F.

 

Foto: Beta

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...