AMERIKANAC MUVAO MIOČIĆEVU ŽENU, A POTOM ŽESTOKO RASISTIČKI IZVREĐAO HABIBA: Kolbija će neko opasno prebiti! Hrvat i Rus ga već traže zbog objašnjenja!
Foto: AP

OMRAŽEn među borcima

AMERIKANAC MUVAO MIOČIĆEVU ŽENU, A POTOM ŽESTOKO RASISTIČKI IZVREĐAO HABIBA: Kolbija će neko opasno prebiti! Hrvat i Rus ga već traže zbog objašnjenja!

Ostali sportovi -

Kolbi Kovington je ovih dana u centru mediske pažnje, ali ne zbog borbi, nego uvreda koje sipa na račun svojih kolega i njihovih žena.

Prvo ga je prozvao Stipe Miocić jer je na borbi ovog Anerikanaca hrvatskih korena i Kormijera nešto dobacivao Stipinoj ženi, nakon čega je Miočić izrazio želju da "porazgovara" sa njim"

Bolje nije prošao ni Habib Nurmagomedov koji je u žižu javnosti dospeo video-klipom na kome se kao dete rve sa medvedom, što je osudila PETA, organizacija za zaštitu životinja.

- Ako mislite da je rvanje sa medvedom loše, čekajte da PETA sazna šta radi sa ovcama - tvitovao je Kovington.

On je dodao da nije imppresioniran Habibom jer pobeđuje samo borce koji se ne znaju rvati.

- Da se bori sa rvačem i kompletnim borcem poput mene potpuno bih ga

razotktrio i nokautirao. Dakle nisam impresioniran tim j...m ovaca - rekao je Kovington.

Dagestan odakle dolazi Habib Nurmagomedov, poznat je po stočarskoj tradiciji, a i on je kao mali čuvao ovce. Ovo se takođe može povezati sa Kurban-Bajramom kada muslimani širom sveta kolju kurban (ovna) i dele ga

sirotinji, komšijama i rodbini.

Kurir Sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track