SLOBODAN ŠARENAC HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Sportski komentator odgovorio koleginici iz Slovenije koja u finalu EP u odbojci priželjkuje košarkaški scenario (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS1

SIMPATIČNA PECKANJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

SLOBODAN ŠARENAC HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Sportski komentator odgovorio koleginici iz Slovenije koja u finalu EP u odbojci priželjkuje košarkaški scenario (FOTO)

Ostali sportovi -

Sportski komentator Slobodan Šarenac postao je pravi hit na društvenim mrežama pošto je odgovorom pecnuo koleginicu iz Slovenije koja je napisala da u finalu EP u odbojci priželjkuje "košarkaški scenario".

Odbojkaši Slovenije su napravili još jedan podvig, u fantastičnoj atmosferi u Stožicama pobedili svetskog prvaka Poljsku 3:1 i plasirali se u finale Evropskog prvenstva.

U drugom polufinalu Srbija je slavila nad Francuskom usred Pariza i obezbedila borbu za zlato.

Mnoge je susret selekcija Srbije i Slovenije u finalu Evropskog prvenstva podsetio na 2017. godinu i finale šampionata Starog kontinenta u košarci.

Tada je Slovenija slavila evropsko zlato pošto je u dramatičnom finalu pobedila Srbiju sa 93:85.

Koleginica iz Slovenije Sanja Modrić, napisala da je na društvenim mrežama kako bi "košarkaški scenario" mogao opet da se ponovi, a kolega iz Srbije Slobodan Šarenac je na sve to imao simaptičan odgovor.

slobodan šarenac poentirao
slobodan šarenac poentiraofoto: Printscreen/RTS

"U odbojkaškom finalu Slovenija će igrati sa Srbijom, kao što je to bilo i u finalu Evropskog prvenstva u košarci 2017. Neka se završi isto", podsetila je ona na najveći uspeh slovenačkih košarkaša, a Šarenac je odgovorio:

"Ne znam, zavisi, koliko Srba ovoga puta imate u ekipi?", poentirao je popularni Šareni.

foto: Pritnscreen/Twitter

Ovaj tvit ubrzo je postao apsolutni hit na društvenim mrežama.

foto: Pritnscreen/Instagram

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track