SRBIJA RAZBILA SLOVENIJU U VELIKOM BALKANSKOM OKRŠAJU: Evo kako su mediji u regionu pisali o velikom uspehu naših odbojkaša
Foto: EPA/YOAN VALAT

ISPRAĆEN TRIJUMF ORLOVA

SRBIJA RAZBILA SLOVENIJU U VELIKOM BALKANSKOM OKRŠAJU: Evo kako su mediji u regionu pisali o velikom uspehu naših odbojkaša

Ostali sportovi -

Zlatna medalja odbojkaša Srbije na Evropskom prvenstvu tema je i regionalnih medija, koji u superlativima izveštavaju o trijumfu izabranika Slobodana Kovača.

Srbija je u finalu posle preokreta povedila Sloveniju 3:1 i osvojila treće zlato.

Portal Klix.ba o šampionskoj tituli Srbije piše pod naslovom "Odbojkaši Srbije razbili Sloveniju i postali prvaci Evrope", navodeći da su srpski odbojkaši uprkos lošem staru u finalu izdominirali u nastavku meča i da Slovenija nije pronalazila način da zaustavi raspoložene srpske igrače.

Hrvatski "Jutarnji" dao je vest pod naslovom: "VELIKI BALKANSKI OBRAČUN U PARIZU PRED 13.000 NAVIJAČA: Srbija slomila Sloveniju i postala prvak Evrope".

Hvratski Index.hr takođe piše o trećem zlatu Srbije na EP, dok podgoričke "Vijesti" navode da su "Slovenci pretili samo set i da je posle osam godina Srbija ponovo na krovu Evrope", ističući da je Srbija je potvrdila dominaciju u odbojci na Starom kontinentu, pošto su ovog meseca zlato na EP osvojile i odbojkašice Srbije.

(Tanjug, Foto: EPA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track