VUČIĆU ZASMETAO SRAMNI POTEZ SELEKTORA SLOVENIJE: Evo šta je predsednik Srbije poručio Italijanu na klupi Zmajčeka, a onda je pecnuo i svog kolegu Boruta Pahora (VIDEO)
Foto: EPA, AP

ZLATNI ODBOJKAŠI NA PRIJEMU U PREDSEDNIŠTVU

VUČIĆU ZASMETAO SRAMNI POTEZ SELEKTORA SLOVENIJE: Evo šta je predsednik Srbije poručio Italijanu na klupi Zmajčeka, a onda je pecnuo i svog kolegu Boruta Pahora (VIDEO)

Ostali sportovi -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas odbojkaške reprezentativce, osvajače zlatne medalje na Evropskom prvenstvu.

Vučić u obraćanju našim zlatnim momcima nije propustio priliku da se osvrne na poslednji poen finalnog meča, u kome je Srbija u nedelju uveče u Parizu pobedila Sloveniju 3:1.

Iako je bilo očigledno da je kapiten "orlova" Nemanja Petrić direktno iz servisa realizovao meč loptu, selektor Slovenije, Italijan Alberto Đulijani, pokušao je, tražeći čelendž, da makar na kratko prekine radost srpskih odbojkaša.

Slavlje nije uspeo da pomuti "orlovima", koji gotovo da se nisu ni osvrnuli na video proveru, jer su svi znali da je servis "čist" kao suza.

"Mnogo je pameti potrebno u odbojci. Ne možeš uvek da pucaš iz sve snage. Jedino što je onaj selektor Slovenije tražio čelendž na kraju. To se ne radi. To je kao kad u košarci gubiš 10 razlike tri sekunde pre kraja i tražiš tajm-aut", rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je "pecnuo" i slovenačkog kolegu, Boruta Pahora, koji je prisustvovao finalnom meču u pariskom "Bersiju".

"Pahor je džabe dolazio. Moj drug Pahor (predsednik Slovenije) je džabe dolazio. Samo neka on dolazi na utakmice. Mi nećemo da budemo maleri kao što je on njima", dodao je Aleksandar Vučić.

(Kurir.rs/Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track